Apple iPhone 13 Pro Max - Apple4You.hu
Információk

Apple iPhone 13 Pro Max

549 990 Ft-tól 512 990 Ft-tól

Törlés

Ezeket ajánljuk hozzá:

+ + +
Összesített ár: 547 960 Ft

iPhone 13 Pro Max

 

A gyorsabbnál is gyorsabban.

5G-s sebesség. A15 Bionic, a leggyorsabb okostelefonchip. És Pro kamerarendszer, ami eddig nem látott szintre emeli a gyenge fényviszonyok melletti fényképezést – de az iPhone 13 Pro Max még ezt is képes fokozni.

 

Dizájnját a csúcstechnológia ihlette. Akár 120 Hz.

A Super Retina XDR-kijelző betölti az egész előlapot, amely a Ceramic Shieldnek köszönhetően négyszer jobban teljesít az ejtésteszten.

 

Szupergyors 5G!

Szupergyors letöltés. Szuperrövid késleltetés. Mindent villámgyorsan letölthetsz, csúcsminőségben streamelheted kedvenc videóidat, gyorsabban reagálnak a játékok, és valós időben élvezheted az interakciókat.

A más okostelefonoknál több 5G-sáv támogatása a legszélesebb körű 5G-lefedettséget nyújtja.

 

A15 Bionic. A chip, ami feszegeti a lehetőségek határait.

Bemutatjuk az iparág első, 5 nanométeres gyártási technológiával készült chipjét. Ez a gyakorlatban nagyobb sebességet, nagyobb teljesítményt és energia-takarékosabb működést jelent.

 

LiDAR-szkenner. AR a fény sebességével.

A LiDAR-szkenner nanoszekundumok alatt készít pontos domborzati térképet, így a tárgyak azonnal és precízebben foglalják el helyüket az AR-élményekben.

 

Pro kamerarendszer. Fényekkel jobb Éjszakai mód.

Az Éjszakai mód már a széles és az ultraszéles látószögű kamerával is működik, és még pontosabban örökíti meg a természetes színeket félhomályban. Az új széles látószögű kamera pedig 27 százalékkal több fényt enged be.

87%-kal jobb teljesítmény a félhomályban készült fotókhoz. 5x optikaizoom-tartomány. Dolby Vision. Hatvanszor több szín. Ezerszer több élmény.
Még élethűbb, 10 bites HDR-videókat vehetsz fel. Ráadásul a Dolby Vision-videókat könnyedén szerkesztheted, megnézheted és meg is oszthatod.

Az első olyan kamera, ami Dolby Vision technológiával rögzít.

Az AirPlayjel Apple TV-re és okostévékre streamelhetők a 4K-s Dolby Vision-videók.

 

A doboz tartalma:

Apple iPhone 13 Pro Max
Apple USB-C Lightning 1 méteres kábel

Menü
Viewed

Legutóbbi megtekintések

Close

Örülünk, hogy visszatértél!

Személyes adatait felhasználjuk a megrendelés feldolgozására, a webhely teljes tapasztalatának támogatására, valamint a mi részünkben leírt egyéb célokra Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Gyors nézet

Bezárás

Kategóriák

Kosaram

Bezárás

Kívánságlista

Bezárás

×