Apple MacBook Pro 14″ (2021) M1 Pro Chip 8 magos CPU 512GB SSD - Apple4You - iPhone, iPad & Mac gyorsszerviz Debrecen
Információk

Apple MacBook Pro 14″ (2021) M1 Pro Chip 8 magos CPU 512GB SSD

999 990 Ft

A DOBOZ TARTALMA:
• Apple MacBook Pro 14″
• 67 wattos USB‑C hálózati adapter
• 2 méteres USB-C Magsafe 3 töltőkábel

• 14″ Liquid Retina XDR-kijelző
• Apple M1 Pro Chip 8 magos CPU-val
• 512 GB-os SSD-tároló
• 16 GB egyesített memória
• Magic Keyboard és Touch ID
• Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, MagSafe 3 port

Törlés

MacBook Pro 14″ – M1 Pro Chip.

 

Teljesen Pro.

Az Apple M1 chippel a 14 hüvelykes MacBook Pro minden képzeletet felülmúló sebességre és erőre tett szert. Központi processzora akár 2,8‑szoros teljesítményt, grafikus egysége pedig akár ötszörös sebességet nyújt. Az Apple legfejlettebb Neural Engine-ével akár tizenegyszer gyorsabb gépi tanulásra képes. Ráadásul akár 20 órás aksiüzemidejével minden Mac közül a legtovább bírja. Az Apple legnépszerűbb profi laptopja teljesen új szintre lépett.

 

M1 Pro chip. Apró chip. Nagyratörő célokhoz.

Megérkezett az Apple M1 Pro chip! A döbbenetes mennyiségű, 16 milliárd tranzisztort tartalmazó Apple M1 rendszer­chip sok más összetevő mellett egyetlen apró lapkán egyesíti a CPU-t, a GPU-t, a Neural Engine-t és az I/O-egységet. Elképesztő teljesítménye, piacvezető energiahatékonysága és egyedi technológiai megoldásai révén az M1 nem csupán a következő lépés a Mac evolúciójában – hanem annak teljesen új szintje.

 

Processzor. A 8 magos CPU Legyűri a feladatokat. Kíméli az aksit.

Az M1 Pro chipbe a valaha készített leggyorsabb processzorunkat építettük be. Számítási teljesítményének köszönhetően a MacBook Pro olyan kivételesen intenzív feladatokkal is elbír, mint a profi szintű szerkesztés és az akcióval teli játékok futtatása. Az M1 Pro chip nyolcmagos CPU-ja az előző generáció sebességének akár 3,5-szeresét nyújtja, 3 az egyszerűbb feladatokat pedig nagy teljesítményre optimalizált processzormagjai helyett a tizedannyi energiát használó energia­takarékos magok segítségével végzi el.

 

Akár 9x gyorsabb. Ami még a 16 magos Neural Engine-nel is figyelemre méltó.

A gépi tanulásnak köszönhetően a MacBook Pro alkal­mazásai profi minőségben, maguktól képesek retusálni a fotókat, és a varázspálcák, audioszűrők és más okos szerkesztőeszközök használatakor pontosabban működik az automatikus felismerés. És ez még csak néhány példa a sok közül. Mindez nem csupán intelligencia, hanem a gépi tanulási technológiák teljes spektrumának teljesítménye.

 

Egyesített memória.

Mindentudó laptopunk most hihetetlen dolgokra képes memóriát is kapott. Az M1 Pro chip szupergyors egyesített memóriával dolgozik, amely akár 16 GB méretű is lehet. A nagy sávszélességű, alacsony késleltetésű összevont memóriával az alkal­mazások hatékonyan képesek megosztani az adatokat a CPU, a GPU és a Neural Engine között. Így minden gyorsabbá és gördülékenyebbé válik.

 

True Tone technológia

Csodás látvány. És szemet kímélő. A MacBook Pro auto­ma­ti­ku­san hozzáigazítja kijel­zőjének fehér­pontját a környezeted fényeinek színhőmér­sékletéhez – hogy még természetesebb legyen a kép.

 

Kamera és mikrofonok. Jó látni és hallani téged.

Az M1 Pro chip képjelfeldolgozó egységével minden FaceTime-hívásban és videokonferencián ragyogóan nézhetsz ki. Három beépített mikrofon gondos­kodik róla, hogy egyetlen szavad se vesszen el az éterben, amikor beszélgetsz valakivel, jegyzetet diktálsz vagy hangjegyzetet veszel fel.

 

FaceTime HD-kamera

Tisztábbak és élesebbek a képek. Több részlettel jelennek meg a csúcsfények és az árnyékok. Az arcészlelés a Neural Engine használatával pedig képes jobban beállítani a fehér­egyensúlyt és az expozíciós szinteket, így a bőrtónusok még természete­sebbnek látszanak.

 

Magic Keyboard

Egy álom gépelni rajta, de ennél sokkal többre képes: ez a billentyűzet valóban varázslatos. Új előre programozott gyorsbillentyűivel még könnyebben érhetsz el számos hasznos funkciót. Válts másik billentyűzetnyelvre, válassz ki egy találó emojit, keress meg egy do­ku­men­tu­mot a Spotlighttal, vagy némítsd le az értesítéseket a Ne zavarjanak funkcióval – nem is hinnéd, mennyi mindenre lehet elég egyetlen ujjmozdulat. A billentyűk intelligens fényérzékelővel működő háttérvilágítása pedig félhomályban és sötétben is segít gépelni.

 

Wi‑Fi 6

A Wi‑Fi legújabb generációja nemcsak gyorsabb, hanem akkor is stabil kapcsolatot biztosít a MacBook Prónak, amikor újabb és újabb eszközök csatlakoznak ugyanarra a hálózatra. Akár 1,2 Gb/s átviteli sebességgel.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor

SKU: Apple MacBook Pro 14″ (2021) M1 Pro Chip 8 magos CPU 512GB SSD Kategória: Címkék: , , , , , , , , ,
Menü
Viewed

Legutóbbi megtekintések

Close

Örülünk, hogy visszatértél!

Személyes adatait felhasználjuk a megrendelés feldolgozására, a webhely teljes tapasztalatának támogatására, valamint a mi részünkben leírt egyéb célokra Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Gyors nézet

Bezárás

Kategóriák

Kosaram

Bezárás

Kívánságlista

Bezárás

×