Apple MacBook Pro 16″ (2021) M1 Pro Chip 10 magos CPU 512GB SSD - Apple4You - iPhone, iPad & Mac gyorsszerviz Debrecen
Információk

Apple MacBook Pro 16″ (2021) M1 Pro Chip 10 magos CPU 512GB SSD

1 249 990 Ft

A DOBOZ TARTALMA:
• Apple MacBook Pro 16″
• 140 wattos USB‑C hálózati adapter
• 2 méteres USB-C Magsafe 3 töltőkábel

• 16″ Liquid Retina XDR-kijelző
• Apple M1 Pro Chip 10 magos CPU-val és 16 magos GPU-val
• 512 GB-os SSD-tároló
• 16 GB egyesített memória
• Magic Keyboard és Touch ID
• Három Thunderbolt 4 port, HDMI-port, SDXC-kártyahely, MagSafe 3 port

Törlés

MacBook Pro 16″ – M1 Pro Chip.

 

Brutál Pro.

Korszak­alkotó teljesítmény és elképesztő üzemidő két állati gyors chippel: az M1 Próval vagy az M1 Maxszal. Lenyűgöző Liquid Retina XDR‑kijelző és az összes port, amire szükséged lehet. A laptop, amire vártál, megérkezett.

 

Jobb a teljesítménye. És az aksiideje is.

A bámulatosan hatékony M1 Pro és M1 Max chip korszak­­alkotó teljesít­ményt és elképesztő üzem­időt hoz a MacBook Próba. Így már a 8K‑s videók szerkesztése, a kódfordítás vagy az össze­tett 3D‑s jelenetek renderelése sem köt többé helyhez. Akár 21 óra akkumulátor üzemidő!

 

Apple chip. A Pro kimaxolva.

Akár 4‑szer gyorsabb grafika és akár 5‑ször gyorsabb gépi tanulás a 16 hüvelykes modellen. Akár 13‑szor gyorsabb grafika és akár 11‑szer gyorsabb gépi tanulás a 14 hüvelykes modellen.

 

Kijelző: Szemet gyönyörködtető XDR.

A lenyűgöző, extrém dinamika­­tartományú Liquid Retina XDR‑kijelzőnek fantasztikus a kontraszt­aránya. Hihetetlen részletes­séggel jelennek meg rajta az árnyékok, a színek élénkeb­bek, a feketék pedig mélyebbek, mint valaha.

 

Kamera, mikrofonok és hangszórók. Tűéles videohívások. Kristálytiszta hangzás.

Korszerű 1080p‑s FaceTime HD‑kamera, erős, hat hangszórós hang­rendszer térbeli hangzással és hozzá stúdió­minőségű mikrofonok. Így mindig jól mutatsz és jól hallatszol.

 

Csatlakoztatás. Jobban kapcsolódik, mint valaha.

Több port a profiknak. SDXC, HDMI, Thunderbolt 4, fejhallgató-csatlakozó – és MagSafe 3 a töltéshez. Akár három külső Pro Display XDR‑t és egy 4K‑s televíziót is csatlakoztathatsz.

 

Lehengerlő teljesítményű M1 Pro és M1 Max.

Több mint 10 ezer appot és plugint már optimalizáltak az Apple saját chipjeire és a macOS Monterey rendszerre, köztük például a Final Cut Prót, a Logic Prót, a Cinema 4D‑t és Microsoft 365 alkalmazásait.

 

Magic Keyboard

Egy álom gépelni rajta, de ennél sokkal többre képes: ez a billentyűzet valóban varázslatos. Új előre programozott gyorsbillentyűivel még könnyebben érhetsz el számos hasznos funkciót. Válts másik billentyűzetnyelvre, válassz ki egy találó emojit, keress meg egy do­ku­men­tu­mot a Spotlighttal, vagy némítsd le az értesítéseket a Ne zavarjanak funkcióval – nem is hinnéd, mennyi mindenre lehet elég egyetlen ujjmozdulat. A billentyűk intelligens fényérzékelővel működő háttérvilágítása pedig félhomályban és sötétben is segít gépelni.

 

Wi‑Fi 6

A Wi‑Fi legújabb generációja nemcsak gyorsabb, hanem akkor is stabil kapcsolatot biztosít a MacBook Prónak, amikor újabb és újabb eszközök csatlakoznak ugyanarra a hálózatra. Akár 1,2 Gb/s átviteli sebességgel.

SKU: Apple MacBook Pro 16″ (2021) M1 Pro Chip 10 magos CPU 512GB SSD Kategória: Címkék: , , , , , , , , ,
Menü
Viewed

Legutóbbi megtekintések

Close

Örülünk, hogy visszatértél!

Személyes adatait felhasználjuk a megrendelés feldolgozására, a webhely teljes tapasztalatának támogatására, valamint a mi részünkben leírt egyéb célokra Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Gyors nézet

Bezárás

Kategóriák

Kosaram

Bezárás

Kívánságlista

Bezárás

×