Ismerje meg a
Business Box baleseti gondoskodás szolgáltatást

Miért van szüksége baleseti garanciára?

Tudta, hogy töréskárra nem terjed ki sem a gyártói garancia, sem a jótállás, de még a kiterjesztett garancia sem? Pedig így van! Ahhoz, hogy nem várt, véletlen balesetekből származó sérülések esetén is tudjon hová fordulni és készülékét ingyen javíttathassa, készülékbiztosításra van szüksége.

Készüljön fel a nem várt helyzetekre és biztosítsa készülékeit baleseti garanciával.

Napjainkban egyre több és egyre értékesebb háztartási készülékek, eszközök teszik könnyebbé és kényelmesebbé a mindennapjainkat. A otthonunkban, járműveinkben, táskánkban és sokszor még a zsebünkben is tartunk nagyértékű műszaki cikkeket. Annak ellenére, hogy egy jobb minőségű, több funkcióval rendelkező termékért hajlandóak vagyunk magasabb árat fizetni, mégsem gondoskodunk kellő mértékben ezeknek az eszközöknek a biztonságáról. Pedig pontosan az említettek miatt kellene körültekintőbben eljárnunk a használatuk során.

Védje meg készülékét.

Fontos hangsúlyozni, hogy baleseti meghibásodásokra a gyártók, forgalmazók által nyújtott garancia, valamint a kiterjesztett garancia sem terjed ki, holott gyakran ezek a javítások jelentik a legnagyobb költséget.

Sok esetben, az alkatrészek és a javítás ára olyan magas, hogy nem éri meg a készülék javíttatása. Ebből pedig az következik, hogy új készüléket kell vásárolni.

Nem lehet mindentől megvédeni a készülékeket.
Bár ma már a készülékeink védelme érdekében is számos lehetőség áll rendelkezésre, mégsem zárhatjuk ki egy-egy véletlen és kritikus baleset lehetőségét. A vendégségek alkalmával a lakásban szaladgáló gyerekek, házikedvenceink, vagy egy rosszul célzott dobás mind-mind olyan szituációk, amelyekkel nem számolunk előre, csak akkor, amikor az okozott károkat vesszük számba.

Az ilyen esetekre nyújt megnyugtató biztonságérzetet, ha az értékes készülékeink biztosítva vannak. Ma már nem számít rendhagyónak, hogy valaki készülékbiztosítást kössön például a mobiltelefonjára. Miért ne tennénk meg ez a televíziónkkal, sütőnkkel vagy akár a hűtőszekrényünkkel is?!

A váratlan helyzetekben nem segít a gyártói garancia és a kiterjesztett garancia sem. Erre való a baleseti garancia szolgáltatás.
Gondoskodjon előre készülékei biztonságáról és zárja ki a váratlan eseményeket!

Miért válassza a Business Box Baleseti gondoskodást?

A baleseti garancia biztonságot nyújt Önnek!
A balesetekből adódó károk javítását nem kell Önnek kifizetnie
Baleseti garanciával rendelkező háztartási gépeiért, tévéjéért, számítógépéért most már nem kell aggódnia, hiszen a balesetből adódó hibák javításának számláját nem Önnek kell kifizetnie és a javítást is megszervezzük Ön helyett.

Nincs önrész, ha megtett mindent hordozható készüléke védelméért.
Mi nagyon vigyázunk a készülékeinkre. A telefonunkat tokban hordjuk, a laptopunknak különlegesen párnázott táskája van. Ha Ön is így ennyire gondoskodó készülékeivel kapcsolatban, szolgáltatásunk honorálja ezt Önnek és biztos lehet benne, hogy a Önrész fizetés alól mentesülni fog.

Nincs avulás és rejtett költségek.
A legtöbb készülékbiztosítási szerződés része az Önrész, illetve az Avulás.
Az Avulás azt jelenti, hogy a készülék piaci értékének csökkenését figyelembe veszik, amikor nem javítható egy készülék, ezért cserére van szükség. Így a kapott összegből már ugyanazt a készüléket nem tudja megvásárolni.

A Business Box a Baleseti garancia szolgáltatása során azonban nem számol avulást. Valljuk, hogy a készülékeknek évek múlva is hasonló a használati értéke, mint amikor megvásárolták azokat és a vásárláskori értéket vesszük figyelembe, amikor a balesetet szenvedett készülék helyett egy újat kap tőlük.

További információ és árkalkuláció:

+36 1 44 33 666

https://www.businessbox.hu/vasarloigondoskodas/