Vásárlási információk

Regisztráció, belépés

 

Az áruházunkban történő vásárláshoz NEM KÖTELEZŐ REGISZTRÁLNI, azonban többszöri vásárlás esetén ajánlott, hiszen a regisztráció előnye, hogy nem kell minden egyes vásárlásnál újra és újra megadni az adatokat.

Ha regisztrálni szeretne, akkor a Bejelentkezés/Regisztráció menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait: nevét, e-mail címét és a jelszavát. Egy e-mail címmel csak egy regisztráció végezhető el. A regisztráció elküldésekor rendszerünk küldd egy email-t az Ön által a regisztráció során megadott e-mail címre, amelyben a regisztráció érvényesítését tartalmazó információkat kap. Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a téves, vagy a mások által tréfának szánt regisztrálásokat. Az érvényesítésre 5 nap áll rendelkezésére. Ha a regisztrációját megfelelően érvényesítette az e-mailben lévő link követésével, akkor ezután már bármikor lehetősége van rendelést leadni áruházunkban. Regisztráció – és bejelentkezés után – a Fiókom menüpont Számlázás & szállítás almenüjében adhatók meg a Szállítási és Számlázási adatok.

 

 

Ügyfélszolgálatunk nem jogosult semmilyen személyes adatba való betekintésre vagy módosításra, azt kizárólag a felhasználó teheti meg.

HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, akkor vásárlás előtt, a Bejelentkezés/Regisztráció menüpontban jelentkezzen be az oldalra adataival. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor kattintson az “Elfelejtetted a jelszavadat?”gombra, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét és a rendszer elküldi a jelszót a regisztrált e-mail címre.

 

Hogyan léphet kapcsolatba velünk?

A weboldalon az “Ügyfélszolgálat” menüpontban, email-ben az szerviz@apple4you.hu címen, telefonon a +36 (30) 414 2630-as telefonszámon, illetve személyesen debreceni üzletünkben: Apple4You.hu 4024 Debrecen, Csapó utca 4.

 

Termék kiválasztása és Pénztár

Webáruházunkban EREDETI APPLE termékeket és utángyártott termékeket is értékesítünk. A termékek több fő kategóriára vannak osztva. A webáruház menüpontban az összes terméket megtalálható. Első lépésben válasza ki a megvásárolni kívánt terméket!

 

Ha valamelyik terméket meg szeretné vásárolni, kattintson a termék képére ez után az oldal átnavigálja önt a termék oldalára ahol ellenőrizni tudja a tulajdonságait.

 

Ezeket a tulajdonságokat mérlegelve el tudja dönteni, hogy ez a termék Önnek megfelel-e vagy másikat választ. Ha úgy gondolja, hogy ez a termék megfelelő kattintson válassza ki a darabszámot, majd kattintson a Kosárba Teszem gombra, ezután oldal át navigálja önt a pénztárhoz. Fontos: A rendelés leadásánál kérjük jelezze Áfá-s számla igényét, utólagos módosításra sajnos nincs lehetőség. A Pénztár menüpontban tudja módosítani a darabszámot és jobb oldalt pedig meg is tekintheti majd a részösszeget. Ha túl sok terméket adott meg a – (minusz) gomb lenyomásával tudja csökkenteni vagy a + gombbal növelni, vagy a x gombbal törölni a terméket. Fontos a szállítást pedig mérlegeljük, hogy személyes átvétel vagy futárszolgálaton keresztül szeretné. Ha személyes átvételt szeretne, debreceni üzletünkben (4024 Debrecen Csapó u. 4. ) lehetősége van átvenni a megvásárolt készüléket. A készüléke átvételi időpontját telefonon egyeztetjük. A szállítás mód megadása után meg kell adnia a fizetési módot. Ez lehet közvetlen banki utalás, ami netbank vagy normál banki tranzakciót, pénztári befizetést jelent vagy utánvételes fizetés, mely esetben a termék átvételével egy időben kell rendeznie a termék és kiszállítás díját! Figyelem a bankok a tranzakcióért tranzakciós díjat számítanak fel, mely az adott bank mindenkori díjszabása szerint alakul! Biztonságos, online bankkártyás fizetés is lehetséges a PayLike-on keresztül.

 

Termékek árai

A termékekre a weboldalon feltüntetett árak vonatkoznak. Áraink bruttó árak. Az árak frissítése folyamatos, egy adott termék bármikor felkerülhet a választékba, vagy lekerülhet onnan, illetve egy adott termék ára a nap bármely szakában változhat.

Áfá-s számla igényét kérjük a rendelés leadásánál jelezze. Utólagos módosításra sajnos nincs lehetőség.

 

Megrendelés leadása

Megrendelésnél választhatja a regisztráció nélküli vásárlást, a regisztrálás illetve regisztrált vásárlóként a bejelentkezés között. A megrendelés feladása négy fő részből áll:

  • 1. Termék kiválasztása
  • 2. Szállítási adatok
  • 3. Áttekintés és fizetés
  • 4. Várni a megrendelést

A véglegesítés után a rendszer automatikus visszaigazoló email-t küld Önnek az 1. szakaszban megadott e-mail címére.

A megrendelés leadása és annak visszaigazolása a vásárlási szerződés létrejöttét jelenti a megrendelő és apple4you.hu között. Ezen vásárlási szerződést az Általános szerződési feltételek menüpontban elolvashatja.

Elküldött és visszaigazolt megrendelés visszavonása

Amennyiben a leadott megrendelés visszaigazolásakor derül ki, hogy elgépelés vagy rossz adatbevitel történt a vásárló részéről (pl. helytelen szállítási cím, vagy rossz rendelt termék mennyiség), úgy abban az esetben ügyfélszolgálaton keresztül van lehetősége az észrevett hibák korrigálására.

 

Szállítási cím adatok módosítása

Ha önt regisztrált vásárlónk az adatait és rendeléseit bármikor módosíthatja és nyomon követheti terméke státuszát.

 

Rendelések teljesítése

Az egyes szakaszok között oda-vissza is léphet, illetve bármikor megszakíthatja a megrendelés feladását. A megrendelésed feladása után egy automatikus emailt kapsz, amiben részletesen fel van tüntetve a megrendelt áru és a szállítási, számlázási cím. A megrendelést 24-48 órán belül feldolgozzuk, és a rendelésed visszaigazoljuk, amíg ez nem történik meg a rendelésed nem érvényes. A szállítás megkezdéséről e-mailben és telefonon is tájékoztatunk!

Fizetés

A fizetés történhet:

  • a helyszínen készpénzzel vagy bankártyával Apple4You.hu 4024 Debrecen, Csapó utca 4.
  • az online vásárlás során banki előreutalással (Bankszámla: OTP Bank 11738008-20870317-00000000),
  • utánvéttel, ebben az esetben Ön a termék vételárát a kézbesítéskor készpénzben fizeti meg a futárnak (30.000 Ft felett ingyenes a szállítás)

Az Apple4You a megrendelt terméket minden esetben – ideértve a készpénzes fizetést is – számlával szállíttatja ki a megrendelő nevére és címére. Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég), és megbízottja (átvevő) útján veszi át a terméket, akkor a számla az átvevőnek kerül átadásra, az Apple4You a szállítást követően eredeti számlát nem állít ki a megrendelésről.

Visszavásárlási garancia

Az Apple4You bizonyos keretek között visszavásárlási garanciát vállal – a visszavásárlási garancia alapján az átvételtől számított naptól vállalja a termék visszavételét és a kifizetett vételár visszatérítését. A visszavásárlás feltétele, hogy az eszköz hiánytalanul (készülék, tartozékok, nyomtatványok), eredeti csomagolás megbontása nélkül, ép állapotban (pl. mechanikai sérülés – karc, törés stb. nélkül) visszaszolgáltatásra kerüljön.

A visszavásárlási garancia érvényesítéséhez az értékesítést igazoló számlát vagy nyugtát szükséges bemutatni.

Kiszállítás

A megrendelt termék kiszállítása kérhető*:

Magyarország egész területén tetszőleges címre (pl. otthonra, munkahelyre)

* Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég) a kiszállítási cím kizárólag a cégjegyzékben szereplő, bejegyzett székhely vagy telephely adható meg.

Kiszállítás megadott címre:

A megrendelést és a hozzá tartozó dokumentumokat az Apple4You.hu megbízott partnere, a GLS/MPL futárszolgálat szállítja ki a megrendelő által választott időpontban, munkanapon 8 és 17 óra között.

A futár a kiszállítást két alkalommal – a választott időpontban és az azt követő munkanapon – is megkísérli, amennyiben a kézbesítés sikertelen, a helyszínen értesítést hagy. Ha az ismételt kézbesítés sem jár sikerrel, akkor az értesítő szerint a megrendelt termék leadásra kerül a helyi postahivatalba, ahol 5 munkanapon belül vehető át.