iMac 24″ 4.5K Retina (2021) M1 Chip 256GB SSD, 8 magos GPU - Apple4You - iPhone, iPad & Mac gyorsszerviz Debrecen
Információk

iMac 24″ 4.5K Retina (2021) M1 Chip 256GB SSD, 8 magos GPU

639 990 Ft

• 24 hüvelykes 4.5K-s Retina kijel­ző
• 4480×2520 képfelbontás, True Tone technológia
• Apple M1 chip, 8 magos GPU, 8 magos CPU
• 8 GB egyesített memória
• 256 GB-os SSD tároló
• 1080p felbon­tású FaceTime HD-kamera M1 képjelfeldolgozó egységgel
• 802.11ax szabványú Wi‑Fi 6, Bluetooth 5.0
• Két Thunderbolt / USB 4 port, Két USB 3 port
• Magic Keyboard azonos színben, Touch iD-vel

Törlés

Apple 24″ 4.5K iMac

Alig 11,5 mm. Tényleg vékony.

Ezt a rendkívüli dizájnt az M1, a Mac történetének első rendszerchipje tette lehetővé. Az iMac így annyira vékony és kompakt lett, hogy kevesebb helyet foglal, mint valaha. Az M1 egyetlen chipben egyesíti a processzort, a grafikus egységet, a memóriát és még sok mást. Könnyebb, mint 5 kiló. Tökéletesen stabil állvány. Villámgyors adatátvitel Thunderbolton. Mágneses csatlakozó és színben passzoló töltőkábel szőtt borítással.

 

Ragyogó 4.5K-s Retina kijel­ző.

Lásd a teljes képet és annak minden apró részletét. A magával ragadó 24 hüvelykes 4.5K-s Retina kijel­zőn minden élesen és bámulatos részletességgel jelenik meg. A széles, P3 szín­tartomány egymilliárdnál is több színnel kelti életre a képet. A színek 500 nites fényerővel tündökölnek. Az iparágvezető tükröződésgátló bevonat miatt pihentetőbb a szemnek, és a szöveg is jobban olvasható rajta. A True Tone technológia auto­ma­ti­ku­san hozzáigazítja a kijel­ző színhőmérsékletét a környezeted fényeihez, hogy a látvány még természetesebb legyen. Akár fotókat szerkesztesz, vagy prezentációkon dolgozol, akár kedvenc filmjeidet vagy sorozataidat nézed, az iMacen lenyűgözően mutat minden.

 

M1 és Big Sur. A nagy teljesítmény óriási erőt ad.

Az M1 a legerősebb chip, amit valaha készítettünk. A macOS Big Sur pedig a világ legfejlettebb asztali operációs rendszere. Együtt új szintre emelik a teljesítményt, a hatékonyságot és a biztonságot az iMacben. Az egész rendszer simán, gördülékenyen és dinamikusan fut. Az iMac hihetetlenül gyorsan ébred fel alvó módból, az appok pedig egy szempillantás alatt elindulnak. A normál 21,5 hüvelykes iMac-modellnél akár 85 százalékkal nagyobb CPU-teljesítményével és akár kétszer gyorsabb grafikájával töredéknyi idő alatt fordíthatod le a programkódokat az Xcode-ban, az Affinity Photo appban pedig valós időben szerkesztheted fotóidat. Melegedés és zaj nélkül birkózik meg a legnehezebb feladatokkal is. Szoftver, hardver és chip egymásnak teremtve. Ebből ered az elképesztő hatékonyság. A Safari minden eddiginél gyorsabban fut. Böngészés közben akár több száz lap is nyitva lehet egyszerre.

 

1080p FaceTime HD-kamera. Pompás premier plán.

Ez minden idők legcsúcsabb Mac-kamerarendszere. Megdupláztuk a felbontást, hogy még élvezetesebbek legyenek a videohívásaid.2 A nagyobb érzékelő több fényt enged be. Az M1 fejlett képjel­feldolgozó egysége (ISP) pedig nagymértékben javítja a képminőséget. Az M1 chip képjelfeldolgozó egysége számítási műveletekkel javítja a videók képminőségét. Lépések egész sora rejlik a lenyűgöző videofelvételek mögött. Az iMaced minden egyes képpontot elemez és feljavít, másodpercenként billiónál is több műveletet végezve. A fejlett zajcsökkentő algoritmusoknak köszönhetően sokkal tisztább a kép. A tónusleképezés kiszélesíti a dinamikatartományt, így a világos és a sötét részek is részletgazdagabbak. És mindez együttműködik az M1 chipbe épített Neural Engine-nel, ami intelligensen korrigálja az expozíciót és a fehéregyensúlyt, hogy minden megvilágítás előnyös legyen számodra.

 

Stúdióminőségű mikrofonok. Élmény beszélgetni.

Akár egy barátoddal videocsetelsz, akár az új számodat vagy podcastodat veszed fel, az iMac mikrofonjai gondoskodnak róla, hogy mindig hangosan és kristálytisztán hallatszódjon a hangod. A stúdióminőségű három­mikrofonos rendszert úgy terveztük, hogy csökkentse a visszhangot. Így természetesebb élmény lesz beszélgetni, és ritkábban vágtok majd egymás szavába. A nyalábformáló technológia segít, hogy a mikrofonok ne vegyék fel a háttérzajt, ami azt jelenti, hogy mindenki téged fog hallani – nem a környezetedet.

 

Hat hangszórós audiorendszer. Betölti a teret.

Az iMac lenyűgöző hangzással tölti be a teret. Két pár rezgéskioltó mélynyomó gondos­kodik róla, hogy a gazdag, mély basszusok meg­szólalásakor se keletkezzenek nemkívánatos rezgések. A két mélynyomópárt egy-egy nagy teljesítményű magassugárzó egészíti ki. Az eredmény: erőteljes, részletgazdag hang­tér, amely új szintre emeli a zenehallgatás és a filmnézés élményét. Az áttervezett hangs­zóróknak és a fejlett algoritmusoknak köszönhetően már az iMacen is élvez­heted a térbeli hangot, amikor Dolby ATMOS hangzással nézel videókat. Mindez kombinálva a 4.5K-s kijel­zővel olyan élményt nyújt otthon, mintha moziban lennél.

 

Varázslatos. Touch ID.

A 8 magos GPU-val rendelkező 24 inches iMac esetén Magic Keyboard-on már Touch iD is megtalálható, mellyel még biztonságosabban megvédheted készüléked.

 

Színekre kattanva.

Az új iMacedhez színben illő teljes szetted is lehet billentyűzettel, egérrel és érintőpaddal. A Magic Keyboardon külön gombot kapott a Spotlight, a Diktálás, a Ne zavarjanak mód és az emojik. És már az iMacen is használhatsz Touch ID-t. Így könnyedén és biztonságosan feloldhatod iMacedet, használhatod az Apple Payt, és alkal­mazásokat tölthetsz le – egyetlen érintéssel.

 

A doboz tartalma:

Apple iMac 24″ 4.5K
Apple Magic Mouse 2
Apple Magic Mouse 2 Magyar kiosztással
Apple USB-C to Lightning 1 méteres kábel
Apple hálózati tápkábel és hálózati adapter

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor

SKU: iMac 24″ 4.5K Retina (2021) M1 Chip 256GB SSD, 8 magos GPU Kategóriák: , Címkék: , , , ,
Menü
Viewed

Legutóbbi megtekintések

Close

Örülünk, hogy visszatértél!

Személyes adatait felhasználjuk a megrendelés feldolgozására, a webhely teljes tapasztalatának támogatására, valamint a mi részünkben leírt egyéb célokra Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Gyors nézet

Bezárás

Kategóriák

Kosaram

Bezárás

Kívánságlista

Bezárás

×