iPad Mini 6 - Apple4You - iPhone, iPad & Mac gyorsszerviz Debrecen
Információk

iPad Mini 6

209 990 Ft-tól

Törlés

Ezeket ajánljuk hozzá:

+ + +
Összesített ár: 341 960 Ft

iPad Mini 6

Hatalmas teljesítmény, miniben.

Teljes előlapot kitöltő Liquid Retina kijelző. Hatékony A15 Bionic chip. Szupergyors 5G. Négy álomszép színben. Valósítsd meg az ötleteidet bárhol és bármikor.

 

Teljes előlapot kitöltő kijelző. Teljesen lenyűgöző.

A bámulatos, 8,3 hüvelykes Liquid Retina kijelző a teljes elő­lapot kitölti, és elfér a tenyered­ben. Az Apple Pencil 2 mostantól mágnesesen csatlakozik a készü­lék oldalához, így mindig kéznél van, ha épp megszáll az ihlet.

 

Mini, de hatalmas az ereje.

Gyorsabb működés. Az új A15 Bionic chipnek és az egész napos aksiüzemidőnek köszön­hetően bárhol dolgozhatsz, alkothatsz vagy játszhatsz. Fotókat és videókat szerkeszt­hetsz, ütős grafikájú játékokat futtathatsz, és elképesztő AR‑élményeket élhetsz át.

 

Letöltés. Feltöltés. Útközben is.

Szupergyors 5G, Wi-Fi 6 és USB-C, hogy mindig online és elérhető maradhass. Így szinte bárhonnan együtt dolgozhatsz másokkal, FaceTime‑ozhatsz, streamelhetsz és játszhatsz.

 

Ultraszéles látószögű kamera. Ultrasok lehetőség.

A 12 megapixeles ultraszéles látószögű előlapi kamerával és a Rivaldafény funkcióval video­hívásaid természetesebb hatá­súak lesznek. A 12 megapixeles széles látószögű hátoldali kamerával pedig élettel teli fotókat és 4K-s videókat készíthetsz, sőt akár doku­mentumokat is szkennelhetsz.

 

Apple Pencil. Smart Folio. Jó alap a minden­napokhoz.

Az új iPad mini 6 támogatja a második generációs Apple Pencilt, amely mágnesesen csatlakozik és vezetékmentesen tölt. A színes Smart Folio pedig megvédi az iPad minit, és állványként is használ­ható.

 

A doboz tartalma:

Apple iPad mini 6
Apple USB-C 1 méteres töltőkábel
Apple 20 wattos USB-C hálózati adapter

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor

Menü
Viewed

Legutóbbi megtekintések

Close

Örülünk, hogy visszatértél!

Személyes adatait felhasználjuk a megrendelés feldolgozására, a webhely teljes tapasztalatának támogatására, valamint a mi részünkben leírt egyéb célokra Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Gyors nézet

Bezárás

Kategóriák

Kosaram

Bezárás

Kívánságlista

Bezárás

×