Tech-Protect QI15W-A24 3in1 MagSafe vezeték nélküli töltő - Fekete - Apple4You - iPhone, iPad & Mac gyorsszerviz Debrecen
Információk

Tech-Protect QI15W-A24 3in1 MagSafe vezeték nélküli töltő – Fekete

25 500 Ft

Kompatibilis: Apple iPhone, Airpods Apple Watch

Elfogyott


Tech-Protect QI15W-A24, amely egy többcélú töltő, amely kompatibilis a Magsafe töltést támogató Apple márkájú készülékekkel. Lehetőség van az Apple Watch vezeték nélküli töltésére is.

Az A24 lehetővé teszi, hogy bármilyen konfigurációban – egyszerre vagy teljesen külön-külön – tölthesse eszközeit. Egyszerre három eszközt tölthetsz: egy iPhone-t, AirPods-t vagy két okostelefont, valamint csatlakoztathatod az Apple Watch-ot.

Tartós anyagból készült, többszörösen összecsukható, így sokkal könnyebben tárolható és szállítható. A vékony és kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen elhelyezhető egy kézitáskában vagy hátizsákban anélkül, hogy sok helyet foglalna.

Egy védelmi rendszer védi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, mivel töltés közben folyamatosan alacsonyan tartja a hőmérsékletet. Ezért még az is teljesen biztonságos, ha a készülékeket több órán át a töltőn hagyja.

* Ahhoz, hogy az induktív töltőt teljes mértékben kihasználhassa, javasoljuk, hogy legalább 25 W (V*A) teljesítményű hálózati töltőhöz csatlakoztassa.
** A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe alkalmazással rendelkező, beépített mágneses szemmel rendelkező tokhoz működik.

TERMÉKJELLEMZŐK:
100%-ban eredeti
– Eredeti csomagolásban
– Kompatibilis a MagSafe rendszerrel
– USB-C bemeneti áram: 9V/2,66A
– Okostelefon kimeneti teljesítmény: 15W
– Óra kimeneti teljesítménye: 3W
– Fülhallgató kimeneti teljesítménye: 5W
– Moduláris kialakítás
– Egyszerre három eszköz tápellátása egyszerre
– Tápellátási funkció minden egyes eszközhöz külön-külön

A KÉSZLET TARTALMAZZA:
1 x Tech-Protect A24 töltő
1 x USB-C / USB-C kábel 100cm

Menü
Viewed

Legutóbbi megtekintések

Close

Örülünk, hogy visszatértél!

Személyes adatait felhasználjuk a megrendelés feldolgozására, a webhely teljes tapasztalatának támogatására, valamint a mi részünkben leírt egyéb célokra Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Gyors nézet

Bezárás

Kategóriák

Kosaram

Bezárás

Kívánságlista

Bezárás
Nyitva tartásunk H - P 09:00 - 19:00 Sz: 09:00 - 15:00 V: Zárva! Szervizzel kapcsolatos kérdések: +36 30 414 2630
+