Tech-Protect QI15W-A27 3in1 MagSafe QI vezeték nélküli töltőállomás - Fekete - Apple4You - iPhone, iPad & Mac gyorsszerviz Debrecen
Információk

Tech-Protect QI15W-A27 3in1 MagSafe QI vezeték nélküli töltőállomás – Fekete

18 500 Ft

Kompatibilis: Apple Watch Apple iPhone Apple Airpods

Készleten


A Tech-Protect QI15W-A27 3 az 1-ben töltő egy sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi három különböző eszköz egyidejű töltését. A MagSafe technológiának köszönhetően kábel nélkül töltheti kompatibilis okostelefonját.

Nemcsak telefonját, hanem Apple Watch óráját is töltheti az A27 készülékkel. Egyszerűen helyezze a készüléket a speciálisan erre a célra kialakított bölcsőre, és csatlakoztassa vezeték nélkül az óra akkumulátorának töltéséhez.

Emellett a készülék támogatja a vezeték nélküli töltéssel rendelkező fejhallgatókat, például az Apple AirPods vagy a Samsung Galaxy Buds fejhallgatókat. Egyszerűen helyezze a tokot a fejhallgatóval együtt a töltőfelületre, és a töltési folyamat automatikusan elindul.

Egy másik praktikus funkció a beépített LED-fény. Ez finom megvilágítást biztosít, amely megkönnyíti a tartozék megtalálását a sötétben.
Az A27 nemcsak azt teszi lehetővé, hogy egyszerre három készüléket töltsön fel, hanem az egyes készülékek külön-külön is működtethetők. Ezáltal teljes ellenőrzést biztosít az egyes készülékek töltése felett, lehetővé téve a töltési idők optimalizálását.

A beépített védelmi rendszer, megvédi készülékeit a túlmelegedéstől, az áram rövidzárlatától és más potenciális töltési veszélyektől. Biztos lehet benne, hogy készülékei biztonságban vannak, ha ezt a töltőt használja.

* Ahhoz, hogy az induktív töltőt teljes mértékben kihasználhassa, javasoljuk, hogy legalább 35 W (V*A) kimeneti teljesítményű hálózati töltőhöz csatlakoztassa.
** A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe alkalmazással rendelkező, beépített mágneses szemmel ellátott tokkal működik.

TERMÉKJELLEMZŐK:
– 100% Eredeti
– Eredeti csomagolásban
– Anyag Anyag: ABS + PC
– USB-C bemeneti áram: 18W
– Okostelefon kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W
– Óra kimeneti teljesítménye: 5W
– Fülhallgató kimeneti teljesítménye: 2.5W
– Egyszerre három eszköz tápellátási funkciója
– Tápfunkció minden egyes eszközhöz külön-külön

A KÉSZLET TARTALMAZZA:
1 x Tech-Protect A27 töltő
1 x USB-A / USB-C kábel 100cm

Menü
Viewed

Legutóbbi megtekintések

Close

Örülünk, hogy visszatértél!

Személyes adatait felhasználjuk a megrendelés feldolgozására, a webhely teljes tapasztalatának támogatására, valamint a mi részünkben leírt egyéb célokra Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Gyors nézet

Bezárás

Kategóriák

Kosaram

Bezárás

Kívánságlista

Bezárás
Nyitva tartásunk H - P 09:00 - 19:00 Sz: 09:00 - 15:00 V: Zárva! Szervizzel kapcsolatos kérdések: +36 30 414 2630
+